Postup přípravy
Krok 1: Recept mám od mojí skvělé potencionální tchýně. Jsou to v podstatě holandské řízky, akorát že v Přerově si je ještě vylepšují petrželkou.
Krok 2: Já jsem na ně použila směs hovězího a vepřového mletého masa, smíchala ho s nasekanou petrželkou a tou jsem opravdu nešetřila. Klidně bych si to dokázala představit i s libečkem, ten je aromatičtější a mohla by to být zajímavá obměna. Sýr jsem použila eidam 45-ti procentní.
Krok 3: Nahrubo jsem ho nastrouhala a přidala ke směsi. Maso jsem už jen osolila a tvarovala z něho řízečky.
Krok 4: Ty jsem obalila klasicky v trojobalu - mouka, vejce, strouhanka a usmažila na pánvi s olejem pěkně dozlatova.
Zveřejněno 8. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přerovské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mnz
Moje poznámka
Přerovské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mnz
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 48 minutami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 10 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 15 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 8 minutami
Kuřecí čína
mcmiruska před 24 minutami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 49 minutami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 50 minutami
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 1 hodinou
Tvarohové lívance
boomgo před 1 hodinou
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 2 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 15 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 16 hodinami
Tématické fráze:
přerovský řízek,
přerovský řízek recept,
recept prerovsky rizek,
recept na prerovsky řízek,
prerovsky sekaný řízek,
soukenický sekaný řízek,
prerovsky rizek se syrem,
na prerovsky řízek recept,
skvelé řízky,
přerovský smažený řízek,
prerovsky rizek,
soukenický řízek,
rizky,
soukenický mletý řízek,
holandský řízek s petrželkou,
přerovským řizek,
recept na přerovský holandský řízek,
jak se dělá soukenický řízek,
rizek prerovsky,
recept na přerovský vepřový řízek
Suroviny:
maso mleté,
sýr tvrdý,
nať petrželová,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
sůl
Komentáře (8)