Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí steak s rozmarýnem a grilovanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPjR
Moje poznámka
Hovězí steak s rozmarýnem a grilovanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPjR
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 11 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 19 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Renata1988 před 2 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 3 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 4 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 9 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 10 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 12 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 13 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 13 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 14 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
hovězí steak,
hovězí zadní steak,
hovězí steak recept,
hovězí zadní steak na pánvi,
steak z hovězího zadního recept,
hovězí steak ze zadního,
hovězí zadní steak recept,
hovězí zadní,
steak z hovězího zadního,
steak hovezi zadni,
nejlepší recept na hovězí steak,
recept hovězí steak,
zadní hovězí steak,
hovězí steaky nejlepší recepty,
steakove brambory,
steak ze zadniho hoveziho,
hovězí zadni steak recepty,
zadní hovězí steak recept,
hovězí zadní na gril
Suroviny:
hovězí zadní,
brambory,
rozmarýn,
sůl,
pepř,
olej olivový,
zelenina
Komentáře (27)
poradte mi co jsem udelal špatně,diky
Neméně - 2x už se slušně upozorňovalo..
Vy ste tady vážně \"topíková\" sebranka
To si mám vyrobit z těch brambor? Nebo z rozmarýnu?
Klarisko, no ten je přesně pro mě - něco mezi krvavým a mediem - nádhera
Takže, správný steak nemusí být jen ze svíčkové. Steak má být na řezu mramorovaný tukem, na suché pánvi se mastí sám.
Které maso? Toť otázka, v zásadě platí, že čím víc k zadku zvířete, tím je maso libovější - a tužší, úplně nejlepší je hřbet. Neznám bohužel české názvy takhle z hlavy, podívejte se sem: http://drobek.eml.cc/vsechno/druhy.htm, je to ze "steakologie" z mé grilovací kuchařky.