Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Východisko z nouze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYGX
Moje poznámka
Východisko z nouze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYGX
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 2 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 11 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 11 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 12 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 15 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 15 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 15 hodinami
Tématické fráze:
spanielsky vtacik,
hovězí na oreganu,
spanielsky vtacik top recept,
hovězí maso na oreganu,
oregáno mast recepty,
sipkova mast recept,
hovezí konzerva na mlatí řizek,
vychodisko-z-nouze,
maso na oreganu,
recepty-spanielsky vtacik,
bravčové maso z konzervy,
recepty spanielsky vtacik,
običejné perníky,
hovězí pečeně,
bravcove maso pomeranč
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
olej,
bujón,
voda,
okurky sterilované,
vejce,
solamyl
Komentáře (7)