Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 90 kJ / 22 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 0,06 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dělala jsem v remosce Original (ta menší), na zalití jsem použila 2 vejce.
Krok 2: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kostky. Maličko větší část jich uložíme do sádlem vymazané remosky, osolíme, opepříme, lehce sypneme kmínem. Další vrstvou byl rozetřený česnek a nakrájené syrečky, které jsem zasypala kostkami zbylých brambor.
Krok 3: Osolíme, pokmínujeme, pokapeme sádlem a dáme zapéct. Přibližně po 40 minutách zalijeme rozšlehanými vejci a dopečeme.
Zveřejněno 18. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory z Loštic
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vro0
Moje poznámka
Brambory z Loštic
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vro0
Nejnovější recepty
Výpečky se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Svatomartinská kuřecí stehna
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 16 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 17 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
KetyHu před 2 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Misad před 3 hodinami
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 11 hodinami
Květákový dhal
JanaMar před 11 hodinami
Pikantní utopence
magdalenka před 11 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 11 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 11 hodinami
Utopenci
magdalenka před 11 hodinami
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 12 hodinami
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
magdalenka před 12 hodinami
Tématické fráze:
pečení cukrový loštice,
kamarádi z loštic,
brambory se syrečky,
syrečkové brambory,
pečené batáty v troubě se syrečky,
francouzské brambory se syrecky,
zalití hub do sádla v troubě,
zapečené loštice,
bataty se syrecky,
syrečkové brambory recept,
gratinované brambory z remosky,
cukrový z brambor,
pečení loštice
Suroviny:
brambory,
sýr syrečky olomoucké,
česnek,
kmín drcený,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
sádlo
Komentáře (7)
Dělávám "Smradlavé brambory", jsou trochu jiné, tyhle by nám taky chutnaly