Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 263 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,95 g |
Tuky | 18,15 g |
Vláknina | 23,79 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 50,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hřibová smaženice s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnXw
Moje poznámka
Hřibová smaženice s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnXw
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 23 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 24 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 53 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 1 hodinou
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 3 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 7 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
hribova smazenice,
houbová kuskus,
smaženice z hribu,
smazenice hribu,
kuskus recepty,
anna hřibová,
zbytek smaženice,
netradicni smazenice
Suroviny:
houba hřib,
máslo,
cibule,
česnek,
voda,
bujón gelový zeleninový,
kuskus,
kmín drcený,
pepř mletý,
vejce,
petrželka zelená
Komentáře (8)
Klasika je klasika,ale...
Kuskus mi zbyl-neodhadla jsem množství jako zavářku do polévky.Na přílohu ho bylo málo,tak jsem ho zkusila přidat do smaženice
Jana Remkova:Jani,také ho nedělám moc často.Chuťově mi nevadí a sem tam se to dá.Ale maso je maso