Nejrychlejší hřibová omáčka
Vyrazili jste do lesa posbírat pár čerstvých hříbků, ale moc úlovků jste nenašli? Nevadí, i z těch pár kousků můžete vykouzlit lahodnou omáčku. Uvařenou ji máte opravdu rychle a díky smetaně je neodolatelně jemná.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 127 kJ / 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,30 g |
Tuky | 76,40 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 37,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čím více hříbků, tím lepší chuť. V případě vaření většího množství dávám šlehačky 2.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2019 19:17
5. 12. 2017 15:30
4. 12. 2017 16:00
Přidávám bod.
29. 9. 2017 22:09
29. 9. 2017 22:08
6. 9. 2017 16:18
10. 8. 2014 14:03
14. 7. 2013 11:35
20. 6. 2013 14:31
7. 10. 2012 13:04
20. 9. 2011 22:13
27. 8. 2011 17:02
25. 8. 2011 19:53
23. 8. 2011 19:38
23. 8. 2011 16:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 3 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 11 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 18 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 22 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno 22. 4. 2024 11:00
Právě bylo uvařeno:
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 3 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 3 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 11 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 13 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 13 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 13 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 14 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 oblíbených receptů z čerstvých hub. Houby sbíráme od konce jara až do prvních mrazíků, ale houbová jídla vaříme celý rok
Jak sbírat houby. Jak je zpracovat a využít v kuchyni
Jak na nejlepší houbovou omáčku: K dokonalé chuti a konzistenci pomůže obyčejné pomazánkové máslo
Další recepty
Tématické fráze: hřibová omáčka recept se smetanou hřibová omáčka se smetanou recept na hříbovou omáčku hřibová omáčka ocet omacka z hribu hribova omacka k masu hřibová omáčka se zakysanou smetanou hříbová na smetaně hřibová polévka se smetanou hřibová omáčka na smetaně recept na hřibovou máčku hřibová polévka z čerstvých hub hřibová houbová omáčka hřibová smetanová omáčka omáčka z kovářú houbová máčka hřibováomáčka jednoduchá hřibová omáčka jak se děla hřibova omačka omáčka z hřibu kováře
Suroviny: houba hřib, mouka hladká, voda, sůl, smetana ke šlehání, cukr, ocet
Nejrychlejší hřibová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAz2
18 názorů