Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 737 kJ / 1 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,23 g |
Tuky | 186,24 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 623 mg |
Sodík | 898 mg |
Sůl | 2,23 g |
Sacharidy | 27,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pepkova pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mL
Moje poznámka
Pepkova pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mL
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 5 minutami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 4 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 4 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 5 hodinami
Tématické fráze:
srnčí pomazánka,
srncí plec recept,
pomazánky tresči jatra,
srnčí játra recept,
recept tresči jatra,
tresči jatra,
pepkuv plátek,
tresči jatra pomazanka,
recepty tresči jatra,
tresčí játra , těstoviny, rýže,
recepty na srnčí plec,
salát z tresčích jater,
recepty srnčí plec,
muffiny v domácí pekárně,
muffiny pro domácí pekárnu,
pepkovo těstoviny,
pepkovna,
pomazánka srnčí,
tresči salát recept,
švédská pomazánka recept s tresčích jater
Suroviny:
tresčí játra,
máslo,
mléko,
cibule,
mouka hrubá,
sůl,
pažitka,
citron
Komentáře (3)