Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 370 kJ / 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,74 g |
Tuky | 2,06 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička v zelenině - PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxAz
Moje poznámka
Krkovička v zelenině - PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxAz
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 19 minutami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 2 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 3 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 5 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 5 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
krkovicka v ph se zeleninou,
krkovicka v ph s zeleninou,
plecko v pomalém hrnci se zeleninou,
krkovička z remosky,
pomalý hrnec recepty z krkovice,
zelenina ke krkovici,
krkovička se zeleninou,
top recepty krkovička v v pomalém hrnci,
pomalý hrnec krkovička,
krkovička se zeleninou v v pomalém hrnci,
krkovice se zeleninou pomalem v hrnci,
krkovice na zelenine a s jablky,
ph recepty,
krkovička v pomalém hrnci,
krkovice recepty,
krkovicka se zeleninou v ph,
krkovička v ph,
pikantni krkovice v ph.,
krkovička na zelenině,
krkovičky na zelenině
Suroviny:
krkovice vepřová,
jablko,
cibule,
celer,
brambory,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
koření krkovička,
olej
Komentáře (8)
prosciuto: Ono kdyz upecete jablka, brambory a celer, ktere jsou barevne skoro stejne a posypete je korenim obsahujicim mletou papriku, ve finale je budete rozlisovat az si do nich "pichnete" (tedy podle konzistence) a pak v ustech (podle chuti)