Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 117 kJ / 1 462 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,07 g |
| Tuky | 133,96 g |
| Vláknina | 5,28 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 2,82 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 24,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát - vzpomínka na Itálii
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wr8w
Moje poznámka
Salát - vzpomínka na Itálii
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wr8w
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Oříškový sen - sušenky
cernar před 45 minutami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 18 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 18 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 18 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 18 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 19 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 20 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 20 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 21 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 21 hodinami
Tématické fráze:
čočka recept itálie,
typický italský moučník,
itálie saláty,
italské saláty,
italské recepty saláty,
caprese v itálii,
recept na dietní itálii,
italský speck,
úprava italského salátu,
zeleninový salát itálie,
salát italie,
recepty itálie salaty,
recepty itálie,
saláty v itálii,
saláty recepty,
typicke italsky salat,
oblozeny talir v itálie,
itálie salát,
salat z italie,
obložený talíř itálie
Suroviny:
salát,
rajče,
okurka čerstvá,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
speck italský,
sýr parmazán strouhaný,
olej olivový
Komentáře (20)
Ale salátek vypadá opravdu dobře
Aničko - proč hloupé - taky jsem tam ten odkaz mohla dát rovnou - je to specilální trvanlivá úprava vepřového masa - mrkni na link - http://www.italskyspek.cz/
+