Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 117 kJ / 1 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,07 g |
Tuky | 133,96 g |
Vláknina | 5,28 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 24,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát - vzpomínka na Itálii
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wr8w
Moje poznámka
Salát - vzpomínka na Itálii
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wr8w
Nejnovější recepty
Krkovička s houbami
Přidáno před 2 hodinami
Nutellové brownies
Přidáno před 5 hodinami
Jehněčí kýta na pivě
Přidáno před 13 hodinami
Marmeláda z dýně
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 19 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
PetaP před 17 minutami
Jáhlová kaše s mákem
tejaja před 23 minutami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 1 hodinou
Přesnídávka jablečná
Chelsinka před 4 hodinami
Dýňové rizoto pro nejmenší
ZuzkaBob před 7 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
rostislav949 před 10 hodinami
Čertovy houby
Sahula před 14 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Vierunkaa před 14 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
Sahula před 14 hodinami
Omáčka ze sušených hříbků
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
čočka recept itálie,
typický italský moučník,
itálie saláty,
italské saláty,
italské recepty saláty,
caprese v itálii,
recept na dietní itálii,
italský speck,
úprava italského salátu,
zeleninový salát itálie,
salát italie,
recepty itálie salaty,
recepty itálie,
saláty v itálii,
saláty recepty,
typicke italsky salat,
oblozeny talir v itálie,
itálie salát,
salat z italie,
obložený talíř itálie
Suroviny:
salát,
rajče,
okurka čerstvá,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
speck italský,
sýr parmazán strouhaný,
olej olivový
Komentáře (20)
Ale salátek vypadá opravdu dobře
Aničko - proč hloupé - taky jsem tam ten odkaz mohla dát rovnou - je to specilální trvanlivá úprava vepřového masa - mrkni na link - http://www.italskyspek.cz/
+