Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 544 kJ / 1 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,43 g |
Tuky | 42,48 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 249,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ1D
Moje poznámka
Jahodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ1D
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 44 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 38 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 1 hodinou
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 1 hodinou
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 2 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 5 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 10 hodinami
Tématické fráze:
džem z domácí pekárny,
jahodový džem z pekárny,
jahodový džem z domácí pekárny,
domací pekarna džem,
dzemy z domaci pekarny,
džemy v domácí pekárně,
marmeláda z jahod recept,
džem v domácí pekárně,
džem domaci pekarna,
domácí pekárna recepty na džem,
jahodovy dzem v pekarne,
džem z pekárny,
domácí pekárna džemy,
recepty do domácí pekárny-džemy,
vaření džemu v domácí pekárně,
pekárna u jahodů,
recept na džem v domácí pekárně,
domácí pekárna - recepty na džemy,
domácí pekárna jahodový džem,
domácí pekárna recepty džemy
Suroviny:
cukr,
droždí,
žloutek,
cukr vanilkový,
citronka,
tuk hera,
pudink jahodový,
mouka hladká,
džus jahodový
Komentáře (12)
Většinou používám čistou vodu, ale tady, pro chuť a vůni těsta, jsem dala džus.