Kapr se slaninou na bramborách
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr se slaninou na bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxW5
Moje poznámka
Kapr se slaninou na bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxW5
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 11 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 12 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 12 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 2 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 3 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 4 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 4 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 4 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 4 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 6 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 6 hodinami
Tématické fráze:
kapr se slaninou,
recep na kapra,
babicovy dobroty recepty kapr,
kapr na slanině,
jak se peče kapr s kůží,
recep kapr,
babicovy dobroty kapr,
řízek z kapra z kůží,
kapr s bramborem,
kapr recep,
kapr s kůží,
kapr na bramborech,
kapr a brambory,
kapr s brambory,
kapr na bramborach a smetane,
recep na kuže na smetane,
recept kapr s kuzi,
kapr na slanin,
kapr se slaninou recept,
kapr smetana brambory
Suroviny:
kapr,
brambory,
slanina anglická,
smetana,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
olej,
petrželka
Komentáře (5)
ryb mam dost tak rad vyskoušim nove toto mne překvapilo jelikoš sem rybař ktery ryby moc nemusi ale taktoje snim řeb bych že duležite je napřed prořezat kosti ve filetě aby byl bez kostiwww.trebonskykapr.cz/video-prorezavani-kosti-u-filetu žena ryby muže deně tak kosti prořezavame pok si teprve pochutnate narybým mosu bez kosti tento recep supr