Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený kapr se zámeckými šťouchanými bramborami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 minut + odležení a pečení

45 minut + odležení a pečení

6. 12. 2016 13:35

Suroviny

Porce: 3-5 (podle počtu strávníků)

Nutriční hodnoty

Energie8 269 kJ / 1 976 kcal
Bílkoviny27,46 g
Tuky125,54 g
Vláknina22,16 g
Cholesterol 203 mg
Sodík 142 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy173,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vánoční či sváteční podoba kapra se nemusí omezovat jen na tradiční podobu – smaženého v trojobalu. Zkuste o letošních Vánocích změnu. Příprava pečeného kapra se zámeckými šťouchanými bramborami je mnohem jednodušší a svým způsobem i chutnější.

Zámecké šťouchané brambory dělala babička. Recept měla od své maminky, která tvrdila, že se takto úžasně připravovaly na zámku Hradiště.

Tento recept najdete na mých stránkách http://www.varimesmarcelou.cz/ryby/peceny-kapr-se-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

rozmarynaH

7. 12. 2016 10:13

Velké předvánoční díky: ivulinka :-K:-K , Michaela Medkova :-K:-K, radiator :-K:-K, nanny :-K:-K, zizala :-K:-K, maiva :-K:-K

maiva

6. 12. 2016 21:54

Pěkná porce:-D:yes:

zizala

6. 12. 2016 21:23

To by mi chutnalo <3:yes:

nanny

6. 12. 2016 18:00

<3:-K:yes:

radiator

6. 12. 2016 16:34

Hezký a zajímavý recept:yes::-K

Michaela Medkova

6. 12. 2016 15:56

Krásné papáníčko:yes:

maris

6. 12. 2016 15:31

rozmarynaH: díky, bude to tak lepší;-):-)

rozmarynaH

6. 12. 2016 15:28

maris: Já se nezlobím. Tady se zlobí hodně lidí, ale já ne. Opravím a do receptů přidám odkazy z topreceptů. A děkuji:-K

maris

6. 12. 2016 15:24

Nic ve zlým, ale myslím, že když dáš recept sem, tak by tu měl být celý a ne tak, že půlku / zámecké brambory /, bychom měli hledat na Tvých stránkách. Jinak nic proti, že si sem dáš na ně odkaz, to tu má hodně lidí, ale ne tímto způsobem. Recept zde mají celý;-)

ivulinka

6. 12. 2016 15:01

Nádherná kapří porce, díky za inspiraci;-):-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený kapr doba pečení kapra příprava kapra kapr s bramborem kapr s kůží recept na pečeného kapra kapr pečený připrava smaženého kapra kapr doba pečení pečený kapr s kůží prčený kapr peceny kapr recepty pečený kapr na cibuli kapr pečeny s kuzi upeceni kapra kapr pečený s cibulkou jak se připravuje kapr odležení kapra pečený kapr top recepty kapr bez kuze

Suroviny: kapr, slanina, paprika sušená sladká, sůl, sůl, pepř černý, citron, olej řepkový, máslo, kapr, brambory, mléko, máslo, bobkový list, koření nové koření, cibulka jarní, petrželka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pečený kapr se zámeckými šťouchanými bramborami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DK9n