Suroviny
Porce: 21 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 649 kJ / 1 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,82 g |
Tuky | 32,48 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 276,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablíčková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zXw7
Moje poznámka
Jablíčková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zXw7
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 8 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 9 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 9 minutami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 13 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 4 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 6 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 7 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 7 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 7 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 8 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 9 hodinami
Tématické fráze:
jabličkova buchta,
obrácená jablíčková buchta,
nějaká jablickova buchta,
jablíčková přání,
rychlá jablková roláda,
obrácená jablková roláda,
jabllíčková roláda,
rychlá jablíčková roláda,
jablečná roláda,
jablíčková rychlá roláda,
jablíčkovároláda,
obrácená roláda s jablky,
jablííčková kuchařka,
rychlá jablíčková buchta,
jablíčkové recepty,
jablickova rolada piskotova,
obracena jablecna buchta,
roláda cena,
roláda jablka,
jablka recepty
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka hladká,
jablko,
skořice,
cukr
Komentáře (19)