Ořezaný vepřový gulášek v PH
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 12 475 kJ / 2 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,19 g |
Tuky | 234,53 g |
Vláknina | 13,74 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 33,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Musím se vám přiznat, já jsem se do ořezu/výřezu zamilovala a moc ráda z něj vařím. Maso je výborné, z různých částí prasete kde jsou kosti a tak je chuťově trochu míchané a to právě dá tomu masu tu dobrou chuť.
Jeden den jsem podávala s těstovinama a druhý den byly knedle.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2012 16:46
26. 10. 2012 17:40
26. 10. 2012 17:19
Bibinko,nepohrdla bych+6
26. 10. 2012 14:30
26. 10. 2012 14:15
26. 10. 2012 14:12
26. 10. 2012 14:09
26. 10. 2012 12:12
26. 10. 2012 12:11
26. 10. 2012 12:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 minutou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 45 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: gulášek vepřový vepřový gulášek vepřový guláš v ph segedínský gulas vepřový výřez recepty vepřový vývar v ph co delat s ostrym gulasem domácí gulašek vepřový guláš z ph nej gulasek recepty na veprovy výřezy guláše v ph jaké ph ma moč veprovy vyrez recept veprovy gulas nej gulas s veprovych vyrezu www vařime vepřovi vyřez co se da delat s moc ostrym gulasem veprovy gulas y ph dobrý vepřový gulášek
Suroviny: ořez vepřový, slanina, cibule, česnek, feferonka, bobkový list, koření nové koření, jalovčinky, protlak rajčatový, koření gulášové, vývar vepřový, chléb, paprika sušená sladká, majoránka, kmín celý, pepř, sůl, pivo světlé
Ořezaný vepřový gulášek v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MWXB
10 názorů