Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 634 kJ / 1 347 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,08 g |
| Tuky | 43,63 g |
| Vláknina | 18,52 g |
| Cholesterol | 412 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 55,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lenčin kuřeci guláš à la Casey
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QwM
Moje poznámka
Lenčin kuřeci guláš à la Casey
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QwM
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 19 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové tyčinky
Jitinka před 56 minutami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 3 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 3 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 4 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 4 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 4 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 4 hodinami
Mila kuličky
Marule před 5 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 6 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 7 hodinami
Tématické fráze:
guláš z kuřecího masa,
kuřeci guláš,
kuřecí guláš recept,
guláš z kureciho,
guláš z kuřecích prsou,
guláš všeho s chuti,
recepty kuřecí guláš,
rostlinné maso ala husa,
gulas kuřeci,
recept na kuřeci guláš,
kureci steheni gulas,
drůbeží guláše,
zahuštění guláše sojovou mouka,
kuřecí guláš na smetane,
kure na gulas
Suroviny:
prsa kuřecí,
sádlo,
cibule,
česnek,
majoránka,
paprika sušená sladká,
olej,
sůl,
pepř,
bujon kuřecí,
omáčka sojová,
bobkový list,
voda,
mouka
Komentáře (6)
Jinak zahuštění moukou - omáčka sice zhoustne rychle, ale opravdu se musí vařit aspoň 10 minut, aby v jídle nebyla cítit (jak píše i Tom Beyk). To je spíš rada pro ostatní kdo budou chtít tenhle recept zkoušet
Nevím nevím tenhle recept se mi moc nepozdává