Celerové nočky 2 x jinak
Netradiční přílohu v podobě celerových nočku připravíte během chvilky a určitě si pochutnáte. Můžete je uvařit nebo upéct a získáte tak z jednoho těsta hned dva rozdílné recepty. Věřte, že celer, bylinky a parmazán spolu neskutečně ladí.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 320 kJ / 1 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,98 g |
Tuky | 59,56 g |
Vláknina | 8,25 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 194 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 95,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerové nočky 2 x jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nj07
Moje poznámka
Celerové nočky 2 x jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nj07
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 9 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 12 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 16 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 6 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 7 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 8 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 9 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 9 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 9 hodinami
Tématické fráze:
celerové recepty,
celerové recept,
celerove noky,
recepty z celeru,
celerove knedlicky se špenátem,
celerove gnoci,
celerové knedlíčky
Suroviny:
celer,
mouka hladká,
vejce,
máslo,
olej olivový,
bylinky,
olej,
sůl,
pepř mletý,
parmazán
Komentáře (13)