Celerové nočky 2 x jinak
Netradiční přílohu v podobě celerových nočku připravíte během chvilky a určitě si pochutnáte. Můžete je uvařit nebo upéct a získáte tak z jednoho těsta hned dva rozdílné recepty. Věřte, že celer, bylinky a parmazán spolu neskutečně ladí.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 320 kJ / 1 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,98 g |
Tuky | 59,56 g |
Vláknina | 8,25 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 194 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 95,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerové nočky 2 x jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nj07
Moje poznámka
Celerové nočky 2 x jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nj07
Nejnovější recepty
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 49 minutami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 1 hodinou
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí mini špízy
Přidáno před 2 hodinami
Vařený květák se strouhankou
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Jerry2 před 57 minutami
Makronky
zelenapampeliska před 1 hodinou
Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou
vaclavagregrova před 2 hodinami
Ovocné řezy s drobenkou
Babuna2 před 2 hodinami
Kroupová fazolačka s uzeným
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 6 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 7 hodinami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 7 hodinami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 8 hodinami
Tématické fráze:
celerové recepty,
celerové recept,
celerove noky,
recepty z celeru,
celerove knedlicky se špenátem,
celerove gnoci,
celerové knedlíčky
Suroviny:
celer,
mouka hladká,
vejce,
máslo,
olej olivový,
bylinky,
olej,
sůl,
pepř mletý,
parmazán
Komentáře (13)