Suroviny
Porce: 1 osoba
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 818 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,25 g |
Tuky | 65,09 g |
Vláknina | 8,07 g |
Cholesterol | 420 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 41,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vejce "Monte Carlo"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LoZ
Moje poznámka
Vejce "Monte Carlo"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LoZ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 23 minutami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 1 hodinou
Dušená mrkev
Fitulka před 2 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 2 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 2 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 2 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 4 hodinami
Tématické fráze:
mail proyecto1.cl loc:cz,
mail multimetal.tie.cl loc:cz,
předkrmy recepty,
mail providencia.tie.cl loc:cz,
mail coinpal.tie.cl loc:cz,
mail proyectos.tie.cl loc:cz,
vilém vrabec recepty,
fotofer@tie.cl loc:cz,
mail tie.cl loc:cz,
falonso@adsl.tie.cl loc:cz,
tonini@tie.cl loc:cz,
gonart@adsl.tie.cl loc:cz,
monte recept,
vilém vrabec velká kuchařka,
předkrmy,
karink@adsl.tie.cl loc:cz,
sabrec@adsl.tie.cl loc:cz,
adiac@tie.cl loc:cz,
profaser@adsl.tie.cl loc:cz,
flexico@adsl.tie.cl loc:cz
Suroviny:
těsto listové,
vejce,
máslo,
sýr,
kečup sladký,
kaviár,
koňak,
majonéza,
kapie,
šunka,
okurky sterilované,
šlehačka
Komentáře (20)
Já se chci zeptat, co je to majonézová omáčka. Jak a s čím je majonéza upravená.