Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 293 kJ / 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,00 g |
| Tuky | 28,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 160 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filet z pangase si rozdělíme na tři kousky, potřeme horčicí, osolíme a opepříme.
Krok 2: Na jednotlivé kousky pangase nandáme směs (nadrobno nakrájené rajče a cibulka, lžíce strouhanky, sůl, pepř, rozmarýn), dáme do předem vymazané zapékací misky, vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 220°C 20 minut.
Krok 3: Před dokončením posypeme sýrem. Podáváme s bramborovou kaší nebo jakoukoliv přílohou z brambor.
Zveřejněno 18. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s cibulovou krustičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7XqG
Moje poznámka
Pangas s cibulovou krustičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7XqG
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 4 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 5 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 19 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 minutami
Jablkový závin
Lucy27 před 1 hodinou
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 1 hodinou
Moji utopenci
marky79 před 2 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 2 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 4 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 4 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty ryby,
pangas,
recept na pangase,
ryba pangas,
recept z pangase,
recepty ryby pangas,
cibulovakrusta,
cibulovakrusta,
recepty-pangas,
recepty z pangase,
cibulova chrusta,
recepty na pangase,
pangas recepty,
krusta ke steaku,
recepty ryba panvica,
pangas s bramborovou,
pangas s bramborovou kaší,
pangas kousky,
pomazanka z pangase,
recept na rybu pangas
Suroviny:
pangasius,
rajče,
cibule,
strouhanka,
sýr uzený,
rozmarýn,
sůl,
pepř
Komentáře (12)
V každom prípade sa ale vyhnite použitiu syra. Kuchári v krajinách, kde ryby sú základnou potravinou, zásadne odmietajú kombináciu rýb a syra. Losos, ktorý má svoju typickú výraznú chuť a vôňu, by ju s tým stratil. Pangasius je ryba bez chuti a preto potrebuje prísady na vylepšenie a dochutenie. Losos a zvlášť severský z Nórska je ryba, ktorej chuťové prednosti najlepšie vychutnáme pri jej rýchlej úprave (grilovacia pánvica niekoľko minút z každej strany v závislosti od hrúbky steaku, temer nesolíme a opatrne koreníme až pred ukončením). Príprava na grile (nie elektrickom v kuchyni...) je pre prípravu lososa to najlepšie, čo je doposiaľ známe. Čas prípravy veľmi krátky!