Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 036 kJ / 1 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,82 g |
Tuky | 125,35 g |
Vláknina | 0,33 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,51 g |
Sacharidy | 14,66 g |
Postup přípravy
Je dobré teplé ale i studené může být doplňkem "chlebíčkového" pohoštění.
Zveřejněno 6. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová roláda z vaječného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN3Y
Moje poznámka
Zeleninová roláda z vaječného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN3Y
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 24 minutami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 19 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 9 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 10 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 11 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 12 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 12 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 13 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 16 hodinami
Tématické fráze:
zeleninova rolada,
roláda z mozzarely,
nudle z mozzarely,
recepty ze semolinové mouky,
roláda z vajec,
těsto z mozzarely,
vaječná roláda z mozzarely,
testo s mozarely,
těsto z mozzarely a vajec,
roláda z vajec a mozzarely,
zeleninova rolada s vajcom,
tncz nova,
roláda zeleninová,
nudle z mocarely,
testo z vajec,
omeleta z mozzarely,
placičky z mocarely,
těsto ze strouhané mozarely,
vaječne roláda,
roláda z mozzarely a vajec
Suroviny:
vejce,
sýr mozzarella strouhaná,
majonéza,
mouka polohrubá,
zelenina,
sýr mozzarella,
vejce,
Komentáře (7)
2. dohromady to drží ten sýr, co se posype a rozpeče vevnitř. Myslím, že by se bez něj rozsýpalo. Upečený korpus je navrchu suchý, musí se to nějak "slepit"
1. akú si mala pečenú zeleninu?
2. je potrebné vlastne roládu ešte zapekať pri týchto surovinách, ktoré si použila? Myslím, keby tá hmota náplne bola spájaná smotanou, vajcom, vtedy áno.