Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 036 kJ / 1 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,82 g |
Tuky | 125,35 g |
Vláknina | 0,33 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,51 g |
Sacharidy | 14,66 g |
Postup přípravy
Je dobré teplé ale i studené může být doplňkem "chlebíčkového" pohoštění.
Zveřejněno 6. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová roláda z vaječného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN3Y
Moje poznámka
Zeleninová roláda z vaječného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN3Y
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okurky nakladačky
Luigi před 52 minutami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 1 hodinou
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 2 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 2 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 3 hodinami
Báječný perník
Diviska87 před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 5 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 7 hodinami
Tématické fráze:
zeleninova rolada,
roláda z mozzarely,
nudle z mozzarely,
recepty ze semolinové mouky,
roláda z vajec,
těsto z mozzarely,
vaječná roláda z mozzarely,
testo s mozarely,
těsto z mozzarely a vajec,
roláda z vajec a mozzarely,
zeleninova rolada s vajcom,
tncz nova,
roláda zeleninová,
nudle z mocarely,
testo z vajec,
omeleta z mozzarely,
placičky z mocarely,
těsto ze strouhané mozarely,
vaječne roláda,
roláda z mozzarely a vajec
Suroviny:
vejce,
sýr mozzarella strouhaná,
majonéza,
mouka polohrubá,
zelenina,
sýr mozzarella,
vejce,
Komentáře (7)
2. dohromady to drží ten sýr, co se posype a rozpeče vevnitř. Myslím, že by se bez něj rozsýpalo. Upečený korpus je navrchu suchý, musí se to nějak "slepit"
1. akú si mala pečenú zeleninu?
2. je potrebné vlastne roládu ešte zapekať pri týchto surovinách, ktoré si použila? Myslím, keby tá hmota náplne bola spájaná smotanou, vajcom, vtedy áno.