Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 036 kJ / 1 443 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,82 g |
| Tuky | 125,35 g |
| Vláknina | 0,33 g |
| Cholesterol | 1,25 g |
| Sodík | 1,46 g |
| Sůl | 3,51 g |
| Sacharidy | 14,66 g |
Postup přípravy
Je dobré teplé ale i studené může být doplňkem "chlebíčkového" pohoštění.
Zveřejněno 6. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová roláda z vaječného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN3Y
Moje poznámka
Zeleninová roláda z vaječného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN3Y
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 1 hodinou
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 12 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 28 minutami
Bezlepkové linecké
Hankali před 30 minutami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 1 hodinou
Vánočka III
IvaBrabi před 2 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 2 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 12 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
zeleninova rolada,
roláda z mozzarely,
nudle z mozzarely,
recepty ze semolinové mouky,
roláda z vajec,
těsto z mozzarely,
vaječná roláda z mozzarely,
testo s mozarely,
těsto z mozzarely a vajec,
roláda z vajec a mozzarely,
zeleninova rolada s vajcom,
tncz nova,
roláda zeleninová,
nudle z mocarely,
testo z vajec,
omeleta z mozzarely,
placičky z mocarely,
těsto ze strouhané mozarely,
vaječne roláda,
roláda z mozzarely a vajec
Suroviny:
vejce,
sýr mozzarella strouhaná,
majonéza,
mouka polohrubá,
zelenina,
sýr mozzarella,
vejce,
Komentáře (7)
2. dohromady to drží ten sýr, co se posype a rozpeče vevnitř. Myslím, že by se bez něj rozsýpalo. Upečený korpus je navrchu suchý, musí se to nějak "slepit"
1. akú si mala pečenú zeleninu?
2. je potrebné vlastne roládu ešte zapekať pri týchto surovinách, ktoré si použila? Myslím, keby tá hmota náplne bola spájaná smotanou, vajcom, vtedy áno.