Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 597 kJ / 2 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,86 g |
Tuky | 98,62 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 414 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 360,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černá buchta pečená na CRISPu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag5O
Moje poznámka
Černá buchta pečená na CRISPu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag5O
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 1 hodinou
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 12 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Hanka7horky před 13 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 16 minutami
Nejlepší litý perník
Noumik před 32 minutami
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 49 minutami
Čínská cuketa
Ajkad před 52 minutami
Domácí kečup
Jarin57 před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 5 hodinami
Tématické fráze:
buchty,
černa buchta,
černá buchta recept,
pečená buchta,
buchta s džemem,
buchta s crispu,
černá buchta s džemem,
recept na nesladkou buchtu,
buchta pecena,
pečená zelenina je pro diabet.zdravá,
pečení v mikrovlnné troubě crisp recept,
recept černá buchta,
nesladká vánočka,
recepty pečení buchty,
recept na černou buchtu,
olejová buchta na crispu,
zakusek cerna buchta.,
dlohodoby a kratkodobi cukr,
top recepty černá buchta,
diabet ovoce
Suroviny:
voda,
šťáva citronová,
cukr,
kakao,
tuk hera,
vejce,
mouka hladká,
prášek do pečiva
Komentáře (10)
Za fotky děkuji.
Také, jako Ty, jsem trochu prohlížela svoje recepty, a kde to šlo, tak jsem rcp trochu upravila a do názvu přidala slovo crisp. U téhle buchty se mi nějak moc nedařilo recept upravit, tak jsem ho napsala znovu, přímo pro crisp.
Dnes to byla jen taková základní rychlovka, ale určitě si s tím dál pohraju