Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Vepřové na šveskách

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

1. 7. 2010 12:34

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie322 kJ / 77 kcal
Bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alena

1. 4. 2012 19:16

Nemela jsem rybizovou marmeladu ale brusinky a dopadlo to skvele, podavala jsem s ryzi:-D

Drobek Drobek

1. 7. 2010 16:41

;-) Klasická česká dobrota, znám ji s uzeným a bramborovým knedlíkem. Mňaaam.:-K

olca spickova olca spickova

1. 7. 2010 15:23

Mnami,mnami tohle by mi chutnalo!Ale vyzkouším z kuřátka,prasátko já nerada! Bodík pro tebe!:-p:-p:yes:

Ivana Ch

1. 7. 2010 13:04

Je to hodně podobné mému masínku, dělám k tomu knedlíky.
Máme to rádi hlavně ze zvěřiny.

Ivana79 Ivana79

1. 7. 2010 12:50

Vyzerá to dobre,ale zamiaky s takouto šťavou som ešte nejedla,k takýmto "sladkým" omáčkam robím vždy ryžu.Moc zaujímavé:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: vepřové švestky sáček maso na sveskach

Suroviny: plátek vepřový, švestky sušené, víno bílé, máslo, mouka hladká, sůl, pepř, džem rybízová

TopRecepty.cz

Vepřové na šveskách

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y95w