Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 597 kJ / 2 533 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,86 g |
| Tuky | 98,62 g |
| Vláknina | 11,50 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 414 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 360,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černá buchta pečená na CRISPu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag5O
Moje poznámka
Černá buchta pečená na CRISPu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag5O
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 1 hodinou
Staročeský kuba
Přidáno před 4 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 20 minutami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 2 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 2 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 3 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 3 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 4 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 6 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 7 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 7 hodinami
Tématické fráze:
buchty,
černa buchta,
černá buchta recept,
pečená buchta,
buchta s džemem,
buchta s crispu,
černá buchta s džemem,
recept na nesladkou buchtu,
buchta pecena,
pečená zelenina je pro diabet.zdravá,
pečení v mikrovlnné troubě crisp recept,
recept černá buchta,
nesladká vánočka,
recepty pečení buchty,
recept na černou buchtu,
olejová buchta na crispu,
zakusek cerna buchta.,
dlohodoby a kratkodobi cukr,
top recepty černá buchta,
diabet ovoce
Suroviny:
voda,
šťáva citronová,
cukr,
kakao,
tuk hera,
vejce,
mouka hladká,
prášek do pečiva
Komentáře (10)
Za fotky děkuji.
Také, jako Ty, jsem trochu prohlížela svoje recepty, a kde to šlo, tak jsem rcp trochu upravila a do názvu přidala slovo crisp. U téhle buchty se mi nějak moc nedařilo recept upravit, tak jsem ho napsala znovu, přímo pro crisp.
Dnes to byla jen taková základní rychlovka, ale určitě si s tím dál pohraju