Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlová kaše s pistáciemi a čokoládou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Susa Susa

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 338 kJ /
559 kcal
Bílkoviny17,12 g
Tuky21,80 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy69,72 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jáhly spaříme třikrát horkou vodou a vsypeme do studeného mléka. Přidáme špetku soli a za stálého míchání vaříme, dokud nám jáhly neabsorbují všechno mléko. Krok 2: Hrnec odstavíme z plotny a do horké kaše vmícháme lžíci přepuštěného másla. Krok 3: Na talíři ozdobíme nasekanými pistáciemi, hořkou čokoládou a můžeme podávat.

Zveřejněno 21. 1. 2016

Poznámka autorky Susa

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)

http://cookingwithsusa.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlová kaše s pistáciemi a čokoládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X2yk

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlová kaše s pistáciemi a čokoládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X2yk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jáhly - top recepty, jáhlová kaše recept, coko pena z tofu, jáhlová pěna, raw recept na jahlovou kasi

Suroviny:
jáhly, mléko rostlinné, ghee, ořechy pistácie, čokoláda hořká, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu