Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 293 kJ / 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,00 g |
Tuky | 28,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s cibulovou krustičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7XqG
Moje poznámka
Pangas s cibulovou krustičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7XqG
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 7 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 3 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 3 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 6 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 6 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 6 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 6 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty ryby,
pangas,
recept na pangase,
ryba pangas,
recept z pangase,
recepty ryby pangas,
cibulovakrusta,
cibulovakrusta,
recepty-pangas,
recepty z pangase,
cibulova chrusta,
recepty na pangase,
pangas recepty,
krusta ke steaku,
recepty ryba panvica,
pangas s bramborovou,
pangas s bramborovou kaší,
pangas kousky,
pomazanka z pangase,
recept na rybu pangas
Suroviny:
pangasius,
rajče,
cibule,
strouhanka,
sýr uzený,
rozmarýn,
sůl,
pepř
Komentáře (12)
V každom prípade sa ale vyhnite použitiu syra. Kuchári v krajinách, kde ryby sú základnou potravinou, zásadne odmietajú kombináciu rýb a syra. Losos, ktorý má svoju typickú výraznú chuť a vôňu, by ju s tým stratil. Pangasius je ryba bez chuti a preto potrebuje prísady na vylepšenie a dochutenie. Losos a zvlášť severský z Nórska je ryba, ktorej chuťové prednosti najlepšie vychutnáme pri jej rýchlej úprave (grilovacia pánvica niekoľko minút z každej strany v závislosti od hrúbky steaku, temer nesolíme a opatrne koreníme až pred ukončením). Príprava na grile (nie elektrickom v kuchyni...) je pre prípravu lososa to najlepšie, čo je doposiaľ známe. Čas prípravy veľmi krátky!