Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 832 kJ / 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,00 g |
Tuky | 19,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 312 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maiale al late - vepřové dušené na mléku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0rm
Moje poznámka
Maiale al late - vepřové dušené na mléku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0rm
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 1 hodinou
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 1 hodinou
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 3 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 4 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 4 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 4 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 4 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové dušené v mléce,
mail maialevolante.it loc:cz,
veprove maso dusene v mlece,
maso dušené v mléce,
vepřové vařené v mléce,
vepřové dušené v mléce-it.recept,
veprova pecene dusena v mlece,
jak udelat late,
recept late,
late recept,
veprove recepty,
vepřové kotlety vařené v mléce,
dušené vepřové,
vepřové vařené v mléce recept,
plecko dušené v mléce,
dusene maso v mlece,
vepřové dušené v mléce,
vepřové kotlety dušené v mléce,
vepřové dušené na mléce,
dušené vepřové maso v mléce
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
pepř,
mléko,
máslo,
houba hřib
Komentáře (8)