Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,78 g |
| Tuky | 33,43 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,04 g |
| Sacharidy | 21,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé se salátem a semínkovým posypem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njMY
Moje poznámka
Filé se salátem a semínkovým posypem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njMY
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 5 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 23 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno 25. 10. 2025 10:33:07
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 8 minutami
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 1 hodinou
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 1 hodinou
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 3 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 3 hodinami
Ošatkový chléb
Pajkujka před 4 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 5 hodinami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 5 hodinami
Tématické fráze:
file se zeleninovym salatem,
zahuštění polohrubou moukou,
salát z file mám ráda recepty,
rybí filé se salátem,
file obalené v sezamu,
filé s zeleninovým salátem,
rybi file recept su
Suroviny:
mořská štika,
semínka sezamová,
semínka lněná,
salát little gem,
rajče cherry,
paprika čerstvá žlutá,
pepř citronový,
sůl,
olej sezamový,
semínka sezamová,
semínka lněná,
krém balsamico,
brambory,
krupice,
sůl,
semínka sezamová
Komentáře (37)
MajaV: Jsi velmi laskavá, že už to řešit nebudeš. Jen pro upřesnění a fakt už naposled,k filátku jsem si já osobně těch pidikuliček dala cca 6, ostatní asi 10-15 (já sobě ani jim to čestný pijonýrský nepočítala, tak promiň
Děkuji za diskuzi
No ale už to nebudu řešit, není to důležité
Takže se za své pochybnosti omlouvám. Pokud nevadí, dávám fotku
maris: hosta: jsem ráda, že se mi kuličky povedly na fotce tak, že vypadají jako pravidelné. Ale opravdu nebyly. Nenapadlo mne udělat spešl fotku jednoho knedlíčku, který se skutečně spíš podobá na chlupáčka. Jinak, já použila na knedlíčky polohrubou mouku, v orig.receptu je ale uvedená krupice (tu jsem neměla)
S těstem se musí jednak pracovat rychle a jednak, když to pak po uvaření nesníte a nedáte do mrazáku, tak po ohřátí třeba za 4 hodiny, jsou gumové, proto píšu o zmražení. Z vařených brambor také dělávám knedlíky, tohle je ale chuťově fakt jinde, tyto ze syrových lze i zapékat, ale po zapečení jsou trošku tužší, takže to moc nezapékám.
cathleen: Jinak je to fakt obdoba naší jizerskohorské speciality, já se mrknu, zda tu stejný recept není, když tak ho přidám. Mám ale pocit, že stejné těsto na frchcouňáky jsem tu viděla - prostě syrový brambor, hrubá mouka, strouhanka, vejce, libeček - ten není nutný, u mě jo
Nechci, aby tu zas byla řada komentíků, že se sem přidávají furt dokola stejné recepty. Jo a z té vody po uvaření knedlíků se dělá polévka - ten recept tu mám - jako Psí vejkrop
https://www.toprecepty.cz/recept/8215-polevka-po-v...
maris: u človška, který má alespoň tři identity a veřejně se tu chlubí, že mu po stole mezi jídlem běhají myši, mě už nepřekvapí nic.
zahustit bud polohrubou mukou,alebo krupicou, zamiesat a vhodit do vriacej vody. Keby sa robili gulky zo zemiakov novych=na ne si ete chvilu pockame- vtedy treba vodu z nich=nastruhanych od....alebo vyliat.
MajaV: zelenavé nejsou, naprosto stejné teda taky ne a jestli se to zdá, tím líp ne?