Závin z podmáslí
Vyzkoušejte tento jednoduchý závin, na který vám stačí jen pár surovin. Na přípravě není nic těžkého. Závin tvoří tenké těsto plněné náplní dle vaší chuti. K odpočinku při odpolední kávě je tento závin skvělou volbou.
Suroviny pro 3 kusy
3kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 827 kJ / 3 783 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,65 g |
| Tuky | 219,00 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 654 mg |
| Sodík | 582 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 377,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kLQK
Moje poznámka
Závin z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kLQK
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 35 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 47 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
podmáslí,
závin z kefíru,
recepty s podmáslím,
těsto z podmáslí,
recepty z podmáslí,
zavin s kefiru,
makovy závin s z podmasli,
strudl z podmáslí,
zavin,
zavin jablkovy s pomaslim,
co z podmáslí,
těsto na závin s podmáslí,
těsto na závin z pomazánkového másla,
podmasli recepty,
strudl s podmaslim,
testo s podmáslím,
zàvin s podmáslím,
zavin tvarohovy z podmasli,
jablečny zavin s podmasli,
jablečný závin z podmáslí
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
podmáslí,
sůl,
Komentáře (12)
Přestala jsem Heru používat, připadá mi, že má jinou chuť....myslíš, že by to šlo s máslem? Je dost tučnější než Hera