Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 309 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,27 g |
Tuky | 74,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 647 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 8,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěný celer nahrubo postrouháme a zprudka ve woku na trošce oleje dozlatova orestujeme - mícháme, ať se nepřipálí.
Krok 2: Zasypeme rozdrobenou nebo nastrouhanou Nivou, zalijeme smetanou a provaříme. Není třeba solit, není třeba zahušťovat. Pokud byste chtěli jako omáčku, stačí přilít více smetany nebo mléka.
Krok 3: Hodí se k fazolkám, k bramborům, k nokům....
Zveřejněno 7. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celero-nivová příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JxDv
Moje poznámka
Celero-nivová příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JxDv
Nejnovější recepty
Švestkový džem
Přidáno před 2 minutami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 3 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 6 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 19 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 19 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený losos se špenátem a cibulovou rýží
imzlin@seznam.cz před 26 minutami
Teplý salát ze zelené čočky s filátkem z tresky
TondaJ před 40 minutami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
MichalBorna před 1 hodinou
Čalamáda "Uncle Bens"
JitkaSubertova před 1 hodinou
Překvapivá, smažená drůbeží játra
skrona před 3 hodinami
Lehký salát z ledového salátu
helen.fon@seznam.cz před 5 hodinami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 13 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 13 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 13 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
celero s,
celero
Suroviny:
celer,
olej,
gorgonzola,
smetana 12%
Komentáře (7)