Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 89 kJ / 21 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 5,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak a salát s polničkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAJG
Moje poznámka
Kuřecí steak a salát s polničkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAJG
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 27 minutami
Cuketové halušky
janatka před 30 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 36 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 41 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 45 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 4 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Tématické fráze:
salat s polničkem,
kuřecí maso s polníčkem,
jak dlouho dělat kuřecí steak,
salat ke steaku,
kuřecí steaky,
kuřecí steaky podle zdeňka,
jak dlouho delat kureci steak na panvi,
kureci steak pohlreich,
salát k steaku,
kuřecí steak recept,
jak dlouho dělat kuřecí prso,
steak podle pohlreicha,
salát s polníčkem a kuřecím masem,
kuřecí prsa na kameni,
jak dlouho dělat steak,
kureci. salát pohlreich,
kureci steak,
kuřecí steaky recepty,
kuřecí steak se salátem,
kuřecí steaky pohlreich
Suroviny:
prsa kuřecí,
harissa,
máslo,
olej,
pepř,
brambory,
kmín celý,
sůl,
sůl,
ocet,
cukr,
pepř,
voda,
cibulka jarní,
rajče,
polníček
Komentáře (20)
Tomu, že pan Pohlreich solí kuřecí prsa takhle dlouho před tepelnou úpravou, tedy nevěřím a chci důkaz
Každý má přeci právo napsat svůj názor nebo jak by to dělal on.