Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 89 kJ / 21 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,20 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 5,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak a salát s polničkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAJG
Moje poznámka
Kuřecí steak a salát s polničkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAJG
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 2 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 19 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 21 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 3 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 4 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 5 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 5 hodinami
Tématické fráze:
salat s polničkem,
kuřecí maso s polníčkem,
jak dlouho dělat kuřecí steak,
salat ke steaku,
kuřecí steaky,
kuřecí steaky podle zdeňka,
jak dlouho delat kureci steak na panvi,
kureci steak pohlreich,
salát k steaku,
kuřecí steak recept,
jak dlouho dělat kuřecí prso,
steak podle pohlreicha,
salát s polníčkem a kuřecím masem,
kuřecí prsa na kameni,
jak dlouho dělat steak,
kureci. salát pohlreich,
kureci steak,
kuřecí steaky recepty,
kuřecí steak se salátem,
kuřecí steaky pohlreich
Suroviny:
prsa kuřecí,
harissa,
máslo,
olej,
pepř,
brambory,
kmín celý,
sůl,
sůl,
ocet,
cukr,
pepř,
voda,
cibulka jarní,
rajče,
polníček
Komentáře (20)
Tomu, že pan Pohlreich solí kuřecí prsa takhle dlouho před tepelnou úpravou, tedy nevěřím a chci důkaz
Každý má přeci právo napsat svůj názor nebo jak by to dělal on.