Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 613 kJ / 2 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,93 g |
Tuky | 61,35 g |
Vláknina | 29,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 320,59 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme asi 30 minut kynout. Tofu, zakysaný nápoj a česnek rozmixujeme na krém, který dosolíme a dopepříme podle chuti.
Vykynuté těsto rozdělíme na menší kousky, ze kterých vyválíme kolečka o tloušťce necelého 1 cm, na která dáme vrstvu krému. Koláčky posypeme oreganem, nakrájenou cibulí a rajčaty. Troubu vyhřejeme na 200°C a pečeme asi 30 minut, dokud nejsou okraje zlatavé.
Zveřejněno 26. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláčky s tofu krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QG69
Moje poznámka
Koláčky s tofu krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QG69
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 6 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 6 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 20 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 41 minutami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 1 hodinou
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 1 hodinou
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 1 hodinou
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 1 hodinou
Chleba bez hnětení
HejMira před 2 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
NikaPo před 2 hodinami
Jemná rybí pomazánka
Valis před 3 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 3 hodinami
Tématické fráze:
koláčky z hedvábného tofu,
cizrnové koláčky,
tofu kremem
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
olej,
sůl,
voda,
tofu natural,
česnek,
cibule,
rajče,
koření oregáno,
sůl,
pepř
Komentáře (3)