Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kakaovo-jablkové muffiny plněné povidly

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 12

12

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 071 kJ /
3 363 kcal
Bílkoviny82,24 g
Tuky130,27 g
Vláknina42,78 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 325 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy444,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celá vejce utřeme s cukrem. Máslo si rozpustíme a pomalu ho vmícháváme do vajec. Pak přidáme prosátou mouku smíchanou s kakaem a kypřícím práškem. Jablka na jemno nastrouháme a vmícháme do těsta. Krok 2: Do formy na muffiny vložíme košíčky. Do každého košíčku dáme cca 2 polévkové lžíce těsta. Pak do středu dáme lžičku povidel a doplníme do 2/3 košíčku těstem. Krok 3: Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C cca 20-25 minut. Necháme vychladnout a pak dozdobíme polevou a sypáním podle své fantazie.

Zveřejněno 6. 7. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mP6R

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mP6R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (30)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Muffiny jsou vážně výborné :yes:. Nezdobila jsem je nijak :-O, protože, jak už jsem vícekrát psala, mám obě ruce levé:-(:-(.

jsou výborné - peču znovu ;-) a dovolila jsem si drze přidat foto - díky za recept :-K zdobila jsem tvarohem

jitkacizi: Jsou suprově nazdobené. :yes::yes::yes:

Doogo :-K, muffinky jsou výborné :-), moc nám s manželem chutnají. Bodíka jsem Ti už dala předtím, tak teď jenom přikládám fotku jako důkaz ;-).

Jikotka: Jiřinko, jsem rád, že mufiny chutnají a zdobení máš super. Je:yes: vidět, že jsi dávala pozor.;-):-))

Vašku,ten recept je výborný,ale zdobení :-//,snaha je veliká,ale gramlavý ruce..

Jitko, zkus , je-jsou fakt super-vždyť jsi je vlastně už chutnala.A školení bylo náramné.;-)Neměla jsem povidla,použila jsem višňovou marmeládu.Jenom musím dát příště méně těsta-vyskočily mi moc nahoru a jak to bylo vypouklé ,tak mi čoko z toho stékala.Chce to mít víc do roviny.:-8

mimosa: paráda - je vidět že jsi pilně trénovala - tyhle mufiny mám taky v plánu, až budu v absťáku:-D

mimosa: Pavli, muffiny máš super, doufám, že ti budou chutnat. :yes::-p

mimosa: je vidět, že jsi absolvovala kurz. Moc se ti povedly.:yes:

Tak jsem to do víkendu nevydržela-Vašku prima-když tak fotky smaž.:yes::-K

Musím říct,že jsou fakt dobré:yes:.O víkendu peču.;-)

Tématické fráze:
výborné jablkové muffiny, jablkove muffiny, muffiny s povidly, plněné muffiny, muffiny plnene recepty, mufiny s povidly, kakaový mufín s s jablky, kakaové muffiny, povidlové muffiny, super mufiny, něj plněné muffiny, tvarohové muffiny s jablky, muffiny s jablky, kakaove mufiny, povidlove mufiny, perníkové muffiny s povidly, jablkovy muffiny, jablkové mufiny, jablkové muffiny 12 porcí, recept na muffiny s jablky

Suroviny:
vejce, cukr krystal, máslo, mouka hladká, kypřící prášek, kakao, jablko, povidla švestková, poleva čokoládová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu