Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 264 kJ / 1 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,62 g |
Tuky | 130,10 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 5,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařená majonéza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wg4
Moje poznámka
Vařená majonéza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wg4
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 8 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 9 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 54 minutami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 2 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 2 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
humlovatereza před 3 hodinami
Sladkokyselá čínská kuřecí polévka
MarcelaPa před 4 hodinami
Tématické fráze:
majonéza z vařených vajec,
vše o vaření recepty,
majonéza recept,
domácí majonéza vařená,
domácí majonéza z vařených vajec,
vařená domácí majonéza,
domácí vařená majonéza,
varena,
recept na majonezu,
domácí majonéza z vařeného vejce,
recept na vařenou majonézu,
majoneza ve vodní lázni,
recepty na majonézu,
recept majonéza,
majonéza domácí bez vejce,
domácí majonéza bez vajec,
majonéza domácí vařená,
majonéza z vařeného vejce,
domácí majonéza ve vodní lázni,
majonéza z vařených vajec recept
Suroviny:
žloutek,
olej,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř,
cukr,
lák z okurek
Komentáře (13)
Bibinko,to je svatá pravda.Babči uměly vařit z ničeho,levně a přesto chutně!!Ale zase je fakt,že měly kvalitní suroviny,to se nám o tom dneska může jenom zdát.Domácí vajíčka od volně puštěných slepic,krmených zrním,trávou ,to je nesrovnatelné.Nechci to tu zaspamovat,dalo by se o tom povídat.....
http://www.toprecepty.cz/recept/9260-bramborovy-sa...
a je to suprový,dobře znám a dělám