Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Skoro Indická polévka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

8. 12. 2009 13:19

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie5 612 kJ / 1 341 kcal
Bílkoviny16,17 g
Tuky75,46 g
Vláknina18,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 512 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy140,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem našla v Receptech na každý den. Připadala mi zajímavá a nevšední, nezklamala a byla opravdu zcela něco jiného a dobrého.

Polévka se ani nemusí zahušťovat díky rýži a kokosu je hustá akorát.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Aiša

4. 12. 2011 21:35

Ahojík, já v poslední době dělám hodně podle Kršnovy vegetariánské kuchařky (recepty bez masa a vajec) a tam je výborná rajčatová polívčička :))

Filanda

11. 1. 2010 18:38

Zkoušela jsem ji dneska a mě osobně moc chutnala:yes: Navíc bych řekla, že má tak fajn sladěné suroviny a chuť, že se dá naservírovat i někomu cizímu a riziko, že tam bude něco, co mu nechutná je minimální.

variel

9. 12. 2009 08:35

Myslela jsem tím Čečetku. To co tu píše je opravdu kravina, s prominutím. Je opravdu zbytečné řešit takové věci. Nevím proč by se měli kritizovat různé chutě, různých lidí.

drahulin

8. 12. 2009 22:23

Čečetko,pokud jsi dobře četl,tak je tam SKORO INDICKÁ POLÉVKA,tak že,každý má jinou chuť a vše nemusí být klasické.:-!

Bibinka

8. 12. 2009 21:50

Variel, ani já nechápu:-!:-?co tím básník chtěl říci:-O

variel

8. 12. 2009 20:24

Je zajímavé, že někteří řeší totální kraviny. Polévka vypadá zajímavě, mám ráda indická jídla. Bodík pro tebe:-)

Bibinka

8. 12. 2009 18:58

Čečetko(neregistrovaný), děkuji ti za poučení, jak se to v Indii dělá správně. Tuto polévku jsem si vyhlédla v takovém specielním kuchařském sešítku s Indickým vařením, tak jsem předpokládala, že to bude originál a ......tak je to nový druh polévky, který mě nutil ho vyzkoušet a fakt moc chutnal i s tím kokosem, který jí zahustí a kokosové mléko tam mám napsané, jako možnost:-! Můžu ti udělat radost přepisem názvu;-);-):yes:

JanaDorazinova

8. 12. 2009 17:58

Čečetka (neregistrovaný/á) my Češi už jsme takoví, uvaříme si podle svého a k obrazu svému. Každopádně díky za rady, určitě jsou na místě;-)

Čečetka

8. 12. 2009 17:13

Nechci být rejpal, ale... Pokud zadáte do Google keywords coconut soup, vypadnou vám nejrůznější recepty používající HLAVNĚ KOKOSOVÉ MLÉKO, čili ne mletý kokos. Tahle polévka tudíž není příliš autentická a někdo z českých všeumělů si zdá se s originálním receptem trošku pohrál a upravil podle svého. To je, proč pro zahraniční recepty nechodím na české stránky, my Češi to vždycky spackáme podle svého. Je to vidět z také z toho, že místo rajčatového pyré obsahuje tento recept kečup a kmín se v asijské kuchyni přece také nepoužívá. Když už, tak cumin, což není kmín, nýbrž římský kmín, což je velký rozdíl. K ostatním ingrediencím výhrady nemám, ale ten kokos fakt vynechte a místo něho použijte kokosové mléko. Vývar by měl (pokud se jedná o indickou kuchyni, kde z náboženských důvodů příliš nejedí hovězí) být kuřecí (např. i s kousky kuřecího masa), ale to už je taková drobnost... Pokud se budete držet mých rad, výsledek předčí vaše očekávání :yes:

bara.it

8. 12. 2009 14:34

Bibinka a jeji polevky z celeho sveta.:yes:3:yes:

vybusna

8. 12. 2009 14:07

ukladam a vyskusam....uz mam skusenost, ze kombinacia komponentov , aj ked to pre nasinca nepripada, su vynikajuce....urcite budem varit este tento tyzden a velmi sa na nu tesim

Lusinda79

8. 12. 2009 14:06

já jsem se narodilá v Lahore, ale žili jsme převážně v Karáčí-děda a otec tam stavěli vodní elektrárny.

Simona Skolakova

8. 12. 2009 13:47

neumím si představit vůbec chuť,asi to chce vyzkoušet.:-))Lusi ty se mi jenom zdáš:-O8let v Pakistánu:-?Moje dcera dělala třičtvrtě roku v Anglii oper Pakistánské rodině,moc si je chválila,ale vaří prý hodně ostrá jídla.:-));-)

JanaDorazinova

8. 12. 2009 13:45

Teda, i hřebíček, skořice a kokos? Ćumím, jak péro z divanu!!:-O:-)):-D Nicméně, věřím, že ty bys nic špatného nevařila;-):yes:

Lusinda79

8. 12. 2009 13:30

Bibi super, já jsem s rodiči žila 8 let v Pákistánu, takže miluji podobné věci.Supeeer a bodík!:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: indická rajčatová polévka indická kuřecí polévka ostrá indická polévka vegetarianske polevky vegetariánská polévka rajčatová indická polévka indická jídla recept na indickou polévku pakistánské recepty polevka kokosove mleko rajčatová polévka indicka pakistánská kuchyně recepty indická jídla recepty indická rajčatová polévka recept indická polívka kuchařka pakistan polévka z kokosového mléka pakistanská kuchařka kokosová polévka indická ostrá polévka

Suroviny: rýže, kost hovězí, cibule, moučka kokosová, kečup sladký, koření hřebíček, kmín mletý, skořice, koření kari, pepř, sůl, šťáva citronová, cukr, mléko kokosové

TopRecepty.cz

Skoro Indická polévka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZDr