Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 529 kJ / 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,23 g |
| Tuky | 5,66 g |
| Vláknina | 1,64 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 14,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlzK
Moje poznámka
Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlzK
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 4 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 5 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Tématické fráze:
hořčičná omáčka ke steakům,
hořčičná omáčka ke steaku,
hořčičná omáčka,
steak s hořčičnou omáčkou,
kuřecí steak s hořčičnou omáčkou,
horticna omacka,
omacky ke steaku,
horčičná omacka na steak,
omáčka ke steaku,
hovězí steak s hořčičnou omáčkou,
steak v horcicne omáčce,
hořčicová omáčka na steaky,
horčicová omáčka na steak,
omáčky ke steakům,
omacka na steak,
vepřový steak s hořčičnou omáčkou,
tepla horcicna omacka,
kureci steak s horcici,
veprovy steak s hořčičná omáčka,
hořčičná omáčka na steaky
Suroviny:
steak kuřecí,
brambory,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
olej olivový,
šťáva z kuřecího výpeku,
mouka polohrubá,
sůl,
hořčice dijonská,
smetana na vaření,
pórek
Komentáře (12)
Moc pekna fotka, zajmavy a nenarocny recept. Dnes to bude nase vecere, jen porek vynecham..to by mi syn nejedl
Talire taky nahrivam,zapnu el. troubu na 50stupnu,ohrev horem i spodem ..vlozim talire a za chvili vyndavam -nekdy tak udrzuji teply obed kdyz se kluci zpozdi.
Dekuji za recept!!
Díky za bezva tip na nahřívání talířů