Švýcarské kuřecí řízky

Lendiiik Kuchařka: Lendiiik

Drůbeží maso 3 názory

Suroviny

800 g kuřecích řízků
100 g plátkového sýra
100 g debrecínky nebo šunky
olej
sůl
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí řízky naklepeme, mírně osolíme, protože šunka a sýr jsou dostatečně slané, na polovinu řízku dáme plátek šunky a plátek sýra, přeložíme a sklepneme paličkou nebo upevníme párátkem.

  2. Obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance.

  3. Usmažíme dozlatova. Podáváme s bramborovým salátem nebo bramborovou kaší.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Švýcarské kuřecí řízky

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: švýcarský řízek švýcarský kuřecí řízek smažený švýcarský kuřecí řízek gorden blue gorden blue recept švýcarské maso kureci gordon blue gordon blue recept švícarský řízek kuřecí řízek gordon blue smažený švýcarský řízek švýcarské řízečky svycarsky rizek recept švýcarské kuřecí řízečky švýcarský vepřový řízek příprava řízku kuřecí řízky řízek gordon blue vepřový řízek po švýcarsku plneny svycarsky rizek

Zapomněl/a jsem heslo