Švýcarské kuřecí řízky

Suroviny

800 g kuřecích řízků
100 g plátkového sýra
100 g debrecínky nebo šunky
olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí řízky naklepeme, mírně osolíme, protože šunka a sýr jsou dostatečně slané, na polovinu řízku dáme plátek šunky a plátek sýra, přeložíme a sklepneme paličkou nebo upevníme párátkem.

  2. Obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance.

  3. Usmažíme dozlatova. Podáváme s bramborovým salátem nebo bramborovou kaší.

Komentáře k receptu Švýcarské kuřecí řízky

  • Milča Milča (neregistrovaný)

    Slintááám! :-8:yes:

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Je to vynikající:yes::yes::yes:
    Myslím že se tomu říká Gordon Blue;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Je to moc dobré, podobné, jako moje švýcarské ražničí. Hezké fotky:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: švýcarský řízek švýcarský kuřecí řízek smažený švýcarský kuřecí řízek gorden blue kuřecí řízek gordon blue gorden blue recept švýcarské maso kureci gordon blue švícarský řízek švýcarské řízečky gordon blue recept smažený švýcarský řízek svycarsky rizek recept švýcarské kuřecí řízečky švýcarský vepřový řízek příprava řízku řízek gordon blue kuřecí řízky kuřecí gordon blue videorecept vepřový řízek po švýcarsku