Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 394 kJ / 94 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opékaný fenykl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVyN
Moje poznámka
Opékaný fenykl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVyN
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 6 minutami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 26 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 32 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 48 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 1 hodinou
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Tématické fráze:
fenikl recepty,
čerstvý fenykl recepty,
cerstvy fenykl,
fenikl,
čerstvý fenikl,
fenikl bulva,
recepty z feniklu,
fenikl recept,
recepty fenikl,
čerstvy fenikl recepty,
jak upravit fenikl,
čerstvý fenykl recept,
příprava fenyklu,
recepty s fenyklem,
fenykl čerstvý,
úprava feniklu,
recept fenikl,
fenykl příprava,
maso na fenyklu,
příprava feniklu
Suroviny:
fenykl,
olej olivový,
sůl
Komentáře (19)
Dá
Jsou z něho vynikající saláty
No, pokud vám nevadí jeho vůně, která se tepelnou úpravou podstatně potlačí...
Edit: www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=fenykl+sal%C3%A1t&kategorie=&autor=&razeni=