Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 835 kJ / 1 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,60 g |
Tuky | 69,97 g |
Vláknina | 9,93 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 3,81 g |
Sůl | 9,50 g |
Sacharidy | 188,95 g |
Postup přípravy
Na talíři sypeme hoblinkami parmazánu.
Zveřejněno 26. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé gnocchi s kapustou a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QGQY
Moje poznámka
Rychlé gnocchi s kapustou a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QGQY
Nejnovější recepty
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 15 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 22 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno 2. 9. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 5 minutami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 13 minutami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 12 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 12 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 12 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 12 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 12 hodinami
Tématické fráze:
gnocchi s kapustou,
gnocchi, kapusta,
gnocchi s kyslou kapustou,
noky skapustou kysov,
ginochi těstoviny s kapustou,
rychlé recepty z kapusty,
kapusta a gnochchi,
těstoviny s růžičkovou kapustou a parmazánem,
kapusta gnocchi
Suroviny:
gnocchi,
olej,
cibule,
klobása chorizo,
mouka hladká,
kapusta,
sůl,
pepř,
česnek,
voda,
parmazán
Komentáře (6)