Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 602 kJ / 2 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,40 g |
Tuky | 12,27 g |
Vláknina | 26,99 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 6,53 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 404,50 g |
Postup přípravy
Po upečení chleba z formy vyytáhneme a necháme schládnout na mřížce.
Zveřejněno 15. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1v9q
Moje poznámka
Celozrnný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1v9q
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 7 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 23 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 7 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 8 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 8 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 10 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 10 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 10 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 11 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 15 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 15 hodinami
Tématické fráze:
graham chléb,
chléb graham,
chleba graham,
graham chleba,
grahamy z pekarny,
grahamy recept,
grahamový chléb recept,
grahamový chleb,
žitný graham chleba,
graham recept,
grahamový chleb se peče z mouky jaké?,
domácí rohlíky bez droždí,
recept na chléb graham,
graham -chléb,
graham chleby,
žitno pšeničný grahamový kvaskový chléb,
graham v receptech,
chleb graham recept
Suroviny:
voda,
podmáslí,
mouka celozrnná,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
kmín celý,
sůl,
droždí čerstvé,
kvas žitný
Komentáře (3)