Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 702 kJ / 4 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,39 g |
Tuky | 230,21 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 509 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 644,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kremrole od Lucie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VVZv
Moje poznámka
Kremrole od Lucie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VVZv
Nejnovější recepty
Bublanina s kokosovými meruňkami
Přidáno před 9 hodinami
Mini dortíčky s broskví
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Přidáno před 12 hodinami
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 13 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 27. 6. 2025 19:04
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno 27. 6. 2025 15:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová omáčka rychlá
Stanas před 4 hodinami
Citronová babeta
Dantes30 před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Lithira před 10 hodinami
Bramboračka
Yrian před 10 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 12 hodinami
Karbanátky
Bomber před 12 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 13 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 13 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 14 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 15 hodinami
Tématické fráze:
ty nejlepší kremrole recept,
napln do kremrolí,
kremrole recept,
korpusy kremrole,
vyborné kremrole,
recept na kremrole,
napln kremroli nad párou,
kremrole,
kremrole recepty,
napln do kremroli bez bilku,
nejlepsi napln do kremrolí,
náplň do kremrole,
recept kremrole,
recepty na kremrole,
trubicky na kremlole mazat,
šlehané bílky v páře kremlole,
kremlore z octa,
výborné krémrole nejlepsi,
těsto na korpusy kremrolý,
korpusy kremrolí
Suroviny:
ocet,
sůl,
mouka,
máslo,
žloutek,
voda,
bílek,
cukr krupice
Komentáře (2)