Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 058 kJ / 3 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,97 g |
Tuky | 77,95 g |
Vláknina | 113,20 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 765 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 400,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opravdu dobrý guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m909
Moje poznámka
Opravdu dobrý guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m909
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 30 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 51 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 56 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 5 hodinami
Tématické fráze:
dobry gulaš,
jak uvařit dobrý gulaš,
jak udělat dobrý guláš,
recept na dobrý guláš,
připrava gulaše,
dobrej gulas,
jak na dobrý gulas,
jak udělat gulaš,
dobry hovezi gulas,
dobry gulas recept,
jak se dela dobry gulaš,
recept dobry gulas,
gulaš dobry,
příprava dobrého guláše,
dobry gulaše,
recept na dobrej guláš,
co dobreho uvarit,
jak udělat dobrý guláš?,
recept na dobrý guláš,
recept na dobry guulas
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
sádlo,
rajče,
paprika sušená sladká,
majoránka,
kmín celý,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
vývar hovězí,
voda
Komentáře (9)
(Já když dělám, nechávám zpočátku maso 2x vysmahnout až pouze na tuk, dodá to barvu i chuť.
Také dávám hned na začátku lžíci octa, prý je potom maso křehčí. Nevím ale prostě se to takhle u nás doma dělalo a tak v tom pokračuji
Zdraví Ivo
PS: nafoukané to není
Jinak jsem ještě chtěl pochválit tvé stránky - pěkné, nabité informacemi (stále se něco děje) a přitom vtipné
Joo, a Mojetaro (dost by mě zajímalo, co ta přezdívka znamená), tím karabáčkem se nebij, život nás už mlátí dost - já už i tak mluvím - myslím vařečku a řeknu francouzák