Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 058 kJ / 3 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,97 g |
Tuky | 77,95 g |
Vláknina | 113,20 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 765 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 400,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opravdu dobrý guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m909
Moje poznámka
Opravdu dobrý guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m909
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 22 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 53 minutami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 5 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 6 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 6 hodinami
Tématické fráze:
dobry gulaš,
jak uvařit dobrý gulaš,
jak udělat dobrý guláš,
recept na dobrý guláš,
připrava gulaše,
dobrej gulas,
jak na dobrý gulas,
jak udělat gulaš,
dobry hovezi gulas,
dobry gulas recept,
jak se dela dobry gulaš,
recept dobry gulas,
gulaš dobry,
příprava dobrého guláše,
dobry gulaše,
recept na dobrej guláš,
co dobreho uvarit,
jak udělat dobrý guláš?,
recept na dobrý guláš,
recept na dobry guulas
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
sádlo,
rajče,
paprika sušená sladká,
majoránka,
kmín celý,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
vývar hovězí,
voda
Komentáře (9)
(Já když dělám, nechávám zpočátku maso 2x vysmahnout až pouze na tuk, dodá to barvu i chuť.
Také dávám hned na začátku lžíci octa, prý je potom maso křehčí. Nevím ale prostě se to takhle u nás doma dělalo a tak v tom pokračuji
Zdraví Ivo
PS: nafoukané to není
Jinak jsem ještě chtěl pochválit tvé stránky - pěkné, nabité informacemi (stále se něco děje) a přitom vtipné
Joo, a Mojetaro (dost by mě zajímalo, co ta přezdívka znamená), tím karabáčkem se nebij, život nás už mlátí dost - já už i tak mluvím - myslím vařečku a řeknu francouzák