Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprikáš z kuřecích křídel nebo stehen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVlK
Moje poznámka
Paprikáš z kuřecích křídel nebo stehen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVlK
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 20 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 27 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 39 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí stehna na paprice,
kuřecí křidla na paprice,
výborné recepty z kuřecích stehen,
kurecí paprikáš,
kuřecí stehna na paprice recept,
paprikáš,
recepty z kuřecích stehen,
kuřecí spodní stehna na paprice a česneku recept,
křídla na paprice,
kuřecí stehna recepty,
kuřecí stehno na paprice,
paprikáš recept,
výborný paprikáš,
paprikas video,
co uvařit z kuřecich stehen,
kuřecí stehna a křídla,
kuřecí stehna a křidla recepty,
křídla na paprice recept,
jak uvarit paprikac,
guláš z kuřecích spodních stehen
Suroviny:
maso kuřecí,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl,
kmín mletý,
česnek,
mouka hrubá,
olej
Komentáře (14)
Ba ne
To je Kuře na paprice popětadvacáté
Fíííha, to je tu pomalu jak v molekulární kuchyni
Ja pouzivam hrubou mouku na vsechno, vcetne vanocniho cukrovi.
Klara: paprikáš u nás bývá často,
Pajaska: ano, väčšinou hrubou múkou, pri hladkej je väčší predpoklad, že zhrudkovatie. Ovšem aj pri hrubej, čťava musí vrieť a múku púšťam medzi prstami a vždy tam, kde to bublá