Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 148 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,01 g |
Tuky | 1,64 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Stehna osolíme a okořeníme. Všechnu zeleninu očistíme nakrájíme na větší kousky. V tlakovém hrnci rozehřejeme trochu oleje a maso zprudka opečeme ze všech stran.
Krok 2: Opečené maso vytáhneme. Přidáme kousek másla a vsypeme nejprve cibuli a česnek a po chvíli všechnu zeleninu. Chvíli restujeme, vložíme stehna, zbytek koření a vývar.
Krok 3: Vývaru by mělo být tak do 1/3 zeleniny, pustí dost svojí vody. Na maso položíme kousky másla. Hrnec uzavřeme a od doby, kdy začne syčet, vaříme 15-20 minut, podle velikosti stehen. Po této době necháme hrnec dojít a můžeme podávat.
Zveřejněno 4. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0vG
Moje poznámka
Kuře z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0vG
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 5 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 14 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty z tlakáče,
svíčková z tlakace,
kure na paprice z tlakace,
brambory z tlakače
Suroviny:
stehno kuřecí,
brambory,
paprika,
rajče cherry,
cibule,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
žampióny,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar,
libeček,
koření grilovací,
sůl,
olej,
máslo
Komentáře (5)
No, a já si říkal, jaká že je autorka bosorka, když v Kuktovi dokáže vykouzlit takovou nádheru jako je na obrázku