Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 368 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 62,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hořčicová zálivka na saláty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k04r
Moje poznámka
Hořčicová zálivka na saláty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k04r
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
hořčicová zálivka na salát,
hořčicová zálivka,
medovo hořcicová zálivka,
zálivka z dijonské hořčice,
francouzská zálivka na salát,
hořticová zálivka,
dijonska zalivka,
hořticová zálivka na salát,
horcicna zalivka na salat,
horčičkova zalivka,
dijonska zálivka na salát,
zalivka na salat,
zálivka na salát horcicova,
hořčičná zálivka,
salátová zálivka,
horčičkova zálivka na salát,
dižonska zalivka,
horcicova zalivka do salatu,
medovo hořčicová zálivka na salát,
zálivka na salát z dijonske hořčice
Suroviny:
ocet,
olej olivový,
sůl,
cukr
Komentáře (3)