Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 368 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 62,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hořčicová zálivka na saláty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k04r
Moje poznámka
Hořčicová zálivka na saláty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k04r
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 15 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 15 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 15 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelková bublanina
alexjdubec před 4 minutami
Babiččiny šunkofleky
Darwin před 16 minutami
Čínský okurkový salát
mertice před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 1 hodinou
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 2 hodinami
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 13 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 14 hodinami
Maková náplň
lucyb před 17 hodinami
Tématické fráze:
hořčicová zálivka na salát,
hořčicová zálivka,
medovo hořcicová zálivka,
zálivka z dijonské hořčice,
francouzská zálivka na salát,
hořticová zálivka,
dijonska zalivka,
hořticová zálivka na salát,
horcicna zalivka na salat,
horčičkova zalivka,
dijonska zálivka na salát,
zalivka na salat,
zálivka na salát horcicova,
hořčičná zálivka,
salátová zálivka,
horčičkova zálivka na salát,
dižonska zalivka,
horcicova zalivka do salatu,
medovo hořčicová zálivka na salát,
zálivka na salát z dijonske hořčice
Suroviny:
ocet,
olej olivový,
sůl,
cukr
Komentáře (4)