Suroviny
Porce: 10 středně velkých silikonových košíčků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 213 kJ / 1 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,95 g |
Tuky | 132,33 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 2,10 g |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 8,67 g |
Sacharidy | 12,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštikoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVxl
Moje poznámka
Paštikoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVxl
Nejnovější recepty
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 11 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 11 hodinami
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 12 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 33 minutami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 2 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 2 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 4 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 5 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 5 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 10 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játrová domácí paštika recepty,
divoká kachna recept,
pastika z kukuřicich jater,
kastrulkovy chléb,
jak konzervovat paštiku z krůtích jater,
ftipy.sk
Suroviny:
játra kuřecí,
máslo,
sůl,
pepř,
koření,
cibulka,
smetana
Komentáře (13)
Kastrůlkový mezikrok má svoji vnitřní logiku nejen z důvodu zchlazení, ale jak rovněž Woman podotkla, ne každý používá klasický mixér a spíše volí ruční stroj.
Já bych se spíše autorky zeptal, zda zkoušela směs nějakým způsobem konzervovat anebo zda má povědomí, jestli je tato směs ko konzervaci vhodná?
Tak jsme si pokecali a nyní to pojďme vyzkoušet
Díky za přihrávku
No, mám food proceror, dva mixery, ale tady toto mělním zásadně tyčákem (tyčový mixer) je to rychlejší (nemusím hmotu požduchovat do záběru), ale především praktičtější (nemusím hmotu pracně dolovat z mixeru a tento, v mém případě, pracně umývat)
"Kastrůlkový mezikrok"
Tento rcp je tu víceméně navíc, ale nechám to bejt
Pecept mám zmáknutý
No, proč ne přímo do mixeru, he?
Asi jsem tu navíc i já, nejen tento recept. Podle konverzace, tu snad ani být nechci... takže mizím a krásný zbytek dne.
Hmmm, tak to jsem nechtěl a VÁŽNĚ by mě to mrzelo
Jsem si říkal, jak dokážete s přehledem a bez emocí reagovat na úrovni...
Škoda
No, asi to slíznu za to, že jsem vyštval další kuchařku
Promiňte