Suroviny
Porce: 10 středně velkých silikonových košíčků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 213 kJ / 1 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,95 g |
Tuky | 132,33 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 2,10 g |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 8,67 g |
Sacharidy | 12,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštikoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVxl
Moje poznámka
Paštikoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVxl
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 7 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 23 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 1 hodinou
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 1 hodinou
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 2 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 3 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 4 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 6 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 6 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 7 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játrová domácí paštika recepty,
divoká kachna recept,
pastika z kukuřicich jater,
kastrulkovy chléb,
jak konzervovat paštiku z krůtích jater,
ftipy.sk
Suroviny:
játra kuřecí,
máslo,
sůl,
pepř,
koření,
cibulka,
smetana
Komentáře (13)
Kastrůlkový mezikrok má svoji vnitřní logiku nejen z důvodu zchlazení, ale jak rovněž Woman podotkla, ne každý používá klasický mixér a spíše volí ruční stroj.
Já bych se spíše autorky zeptal, zda zkoušela směs nějakým způsobem konzervovat anebo zda má povědomí, jestli je tato směs ko konzervaci vhodná?
Tak jsme si pokecali a nyní to pojďme vyzkoušet
Díky za přihrávku
No, mám food proceror, dva mixery, ale tady toto mělním zásadně tyčákem (tyčový mixer) je to rychlejší (nemusím hmotu požduchovat do záběru), ale především praktičtější (nemusím hmotu pracně dolovat z mixeru a tento, v mém případě, pracně umývat)
"Kastrůlkový mezikrok"
Tento rcp je tu víceméně navíc, ale nechám to bejt
Pecept mám zmáknutý
No, proč ne přímo do mixeru, he?
Asi jsem tu navíc i já, nejen tento recept. Podle konverzace, tu snad ani být nechci... takže mizím a krásný zbytek dne.
Hmmm, tak to jsem nechtěl a VÁŽNĚ by mě to mrzelo
Jsem si říkal, jak dokážete s přehledem a bez emocí reagovat na úrovni...
Škoda
No, asi to slíznu za to, že jsem vyštval další kuchařku
Promiňte