Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 232 kJ / 534 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,90 g |
| Tuky | 45,20 g |
| Vláknina | 2,25 g |
| Cholesterol | 91 mg |
| Sodík | 440 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 7,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Romadur nakrájíme na kostičky a utřeme s tvarohem.
Krok 2: Vmícháme drobně krájenou cibuli, podle chuti sůl, pepř a tatarku a pomazánku uložíme vychladit.
Podáváme na pečivu, můžeme sypat krájenou pažitkou.
Podáváme na pečivu, můžeme sypat krájenou pažitkou.
Zveřejněno 2. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strejcova voňavá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vKZ
Moje poznámka
Strejcova voňavá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vKZ
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 18 minutami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 14 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 17 minutami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 18 minutami
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 51 minutami
Tvarohové lívance
boomgo před 1 hodinou
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 2 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 15 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 15 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 16 hodinami
Tématické fráze:
romadur z tatarky,
pomazanka z veproveho kolena,
slaná natierka
Suroviny:
sýr romadur,
tvaroh,
cibule,
sůl,
pepř,
tatarská omáčka
Komentáře (8)
Sýr byl velice měkký